Van 15/5 tot 19/5 gaan we op reis naar een authentieke plek in Bulgarije, op zoek naar wat ons drijft en wat onze gaven, talenten zijn.

Check het programma van Power ladies unplugged - Architect van je leven, met coach Brigitte Buyls.Hier vinden jullie alvast een voorproefje

Boek nu uw reis naar verdere zelfontplooiing



Onze missie

R'Evolution Seminars neemt inspirerende vrouwen mee op een reis. Naar een bijzondere plek, richting unieke ontmoetingen, unplugged in de natuur.

Een one-of-a-kind ervaring voor ondernemende vrouwen die willen groeien, op persoonlijk en op professioneel vlak. Deel je passie en laat je inspireren. Kom vol energie en frisse ideeën terug. Maak deel uit van een netwerk van bevlogen power ladies.

Onze aanpak

Hands-on! Ethisch! Integer! Deskundigheid! Meerwaarde! Oplossingsgericht! Holistisch! Sharing! Innovatiegericht! Grensverleggend!

Intekenen voor deze meerdaagse betekent op reis gaan met gelijkgestemde ondernemende vrouwen die elkaar inspireren en motiveren.

Deze seminars zijn bedoeld voor professioneel actieve vrouwen met gezonde ambitie, die persoonlijke groei voorop stellen.


Volledig programma